gallery/images-juna_logo

  Praktijk voor coaching en energetische therapie

  Terug naar jezelf

  Vanaf 1 september 2020 is de praktijk door persoonlijke omstandigheden gesloten. In deze levensfase voel ik dat ik meer ruimte nodig heb voor andere aspecten van mijn leven. En wat zou ik voor therapeut zijn als ik niet trouw aan mezelf zou zijn? Ik duik nu in andere processen en weet niet waar ik uit ga komen. Misschien start ik over een tijd weer met de praktijk, misschien gooi ik het wel over een andere boeg. Succes met jullie processen en wie weet tot een volgende keer! Voor nu...terug naar mezelf.

  gallery/images-eva_portret

  Over mij

  Mijn naam is Eva van Gelderen en ik ben geboren in 1978. Ik woon met mijn man en twee zoontjes met veel genoegen in Haren.

  In 2009 heb ik de cursus Lifecoach in Klundert succesvol afgesloten. In 2012 heb ik de driejarige opleiding Energetische therapie in Lieveren afgerond. In 2016 heb ik de CPION geaccrediteerde opleiding Medische Basiskennis (MBK) voltooid.

  Sinds 2015 heb ik mijn eigen praktijk aan huis.

  Het werken met mensen –ze iets kunnen geven waardoor ze weer bij zichzelf terugkomen en weer vooruit kunnen– is iets waar ik veel energie en plezier uit haal. Ik vind het heel belonend om een tijdje als het ware met iemand mee te lopen zodat diegene daarna weer vanuit contact met zichzelf en vanuit zijn of haar eigen kracht ‘in zijn eigen spoor kan lopen’.