gallery/images-juna_logo

  Praktijk voor coaching en energetische therapie

  Terug naar jezelf

  Vanaf 1 september 2020 is de praktijk door persoonlijke omstandigheden gesloten. In deze levensfase voel ik dat ik meer ruimte nodig heb voor andere aspecten van mijn leven. En wat zou ik voor therapeut zijn als ik niet trouw aan mezelf zou zijn? Ik duik nu in andere processen en weet niet waar ik uit ga komen. Misschien start ik over een tijd weer met de praktijk, misschien gooi ik het wel over een andere boeg. Succes met jullie processen en wie weet tot een volgende keer! Voor nu...terug naar mezelf.

  gallery/images-dakraam

  Voor wie

  Voor iedereen die zich herkent in een of meer van de volgende punten:

  Als je lichamelijke en/of emotionele klachten hebt die voortkomen uit bijvoorbeeld stress en je omgang met jezelf, zoals sombere of depressieve gevoelens, angststoornissen, vermoeidheidsklachten ten gevolge van emotionele stress.

  Als je kampt met een structurele verstoring, zoals gebrek aan zelfvertrouwen, niet weten of niet kunnen uiten wat je voelt en wilt, moeite met intimiteit, weinig contact voelen met eigen (diepere) gevoelens, moeite met ruimte innemen en grenzen aangeven, teveel in je hoofd zitten, faalangst, nare ervaringen uit het verleden die langdurig een negatief stempel op je leven drukken.

  Als je last hebt van een incidentele verstoring, zoals een burn-out, baanverlies of een scheiding.

  Als je het gevoel hebt tijdelijk of juist langer in onbalans te zijn op energetisch of emotioneel gebied en daaruit voortvloeiende klachten hebt.

  Als je bepaalde blokkades in jezelf ervaart en weer ruimte en doorstroming wenst.

  Als je jezelf beter wilt leren kennen en meer vanuit jezelf wil gaan leven. Helemaal als vragen zoals ‘wie ben ik?’ en ‘wat wil ik nu eigenlijk?’ een rol spelen. Als je op zoek bent naar de zin van het leven en van jezelf. Als je behoefte hebt aan bewustwording, zelfontplooiing en zelfontwikkeling.

  Als je behoefte hebt aan het (verder) ontwikkelen van je spiritualiteit en intuïtie.

  Als je hooggevoelig bent (HSP). Dat betekent dat je erg gevoelig/sensitief bent, bijvoorbeeld voor prikkels en emoties van anderen, veel oppikt uit de omgeving en moeite kan hebben met je staande houden te midden van de rationele, prestatiegerichte en soms overprikkelende maatschappij. Ik kan je daarbij begeleiden en handvatten geven om met dergelijke gevoeligheid om te gaan.